Bar Przystan

Dette er en billig fiskerestaurant på stranden, som er viden kjent (ihvertfall i Sopot) for sin fiskesuppe og calamares. Stedet har egen takterasse og utendørs sitteplasser. Vær forberedt på noe kø her i høysesongen - dette er en "institusjon" i Sopot, der både lokalbefolkning og turister kommer for å spise rimelig mat med høy kvalitet, spesielt fisk.

Vi besøkte Bar Przystan i juli 2015, og var meget fornøyd med maten der. Den notorisk kjente køen varte ca et kvarter, og etter bestilling var maten klar ganske raskt. Fiskesuppen var helt nydelig, og full av ulike fiskesorter som ikke var overkokt. Calamaresen var fersk og god på smak, men ikke av den frityrstekte typen vi er vant med fra Catalunya. En i følget bestilte grillet kveite, som også var nydelig.

Websider: BarPrzystan.pl

Tripadvisor

Beliggenhet

Adresse: Aleja Wojska Polskiego 11

Fra Monte Cassino går du ned til moloen, og går til høyre (sørover) på strandpromenaden og forsetter i ca 15 min, til du ser et digert trehus med "Bar Przystan"-skilt på taket, mellom promenaden og stranden. Dette er en forøvrig en fin spasertur, med flott natur langs veien.

Kart

Diskuter